Vacuüm Hefsystemen

Schmalz biedt Vacuüm hefsystemen en handling systemen voor verschillende manuele taken voor heffen en tillen in diverse branches en industrieën, welke een snelle, veilige en ergonomische werkomgeving mogelijk maken. Schmalz biedt oplossingen met hefunits en vacuüm heffers voor zware materialen zoals platen of glas. Daarbij worden dan ook de bijpassende kolom- of wandzwenkkranen of railbaan systemen geleverd, alle uitgevoerd met een aluminium giek of rail.

Waarom Schmalz?
  • Kwaliteit "made in Germany"
  • Maximale veiligheid en betrouwbaarheid
  • Hogere productiviteit
  • Ergonomischer werken
  • Internationaal verkoopnetwerk (18 Schmalz vestigingen wereldwijd, salespartners in meer dan 80 landen)

Vacuüm heffers Jumbo

Met behulp van de vacuüm slangheffer Jumbo, kunnen werkstukken zoals kartonnen dozen, zakken, houten en metalen panelen tot wel 300 kg eenvoudig en efficiënt verwerkt worden. Deze vacuüm tilhulp is special geschikt voor taken welke vragen om snelle en frequente verplaatsingen van goederen. Voor bijna elke applicatie heeft Schmalz wel een passende oplossing met vacuümgrijpers voor de diverse tilhulpen. De toegesneden grijpersystemen worden ontwikkeld om bijvoorbeeld kratten, (small load carriers), batterijen en bagage te verwerken. Grijpers kunnen zelfs snel en eenvoudig uitgewisseld worden onder éénzelfde hefunit.

Alle vacuüm slangheffers

Specifieke Vacuüm heffers voor platen en glas

JumboFlex hefsysteem

Het verplaatsen van lasten tot 50 kg met zeer korte cyclustijden op een ergonomische wijze, is een perfecte opgave voor de vacuüm slangheffer JumboFlex. De ergonomische bedieningsbeugel met een één-vinger bediening laat zich intuïtief bedienen voor het snel op- en neer bewegen van de werkstukken. Deze tilhulp is vooral geschikt voor de inzet in logistieke processen in distributiecentra.

JumboErgo vacuumheffer voor platen

Werkstukken met een grote variëteit in afmetingen kunnen het beste gehandeld worden met de vacuüm slangheffer van het type JumboErgo. De draaigreep voor het heffen en dalen en het lossen van de last is ontworpen zoals de gashandel van een motor. Panelen van hout of metaal, maar ook zonnepanelen of het breekbare glas, kunnen op deze wijze veilig en nauwkeurig verplaatst worden.

JumboSprint vacuumheffer

The vacuüm lift JumboSprint is uitgevoerd met een gebogen boven-beugel aan de bedieneenheid. Dit maakt het mogelijk om de ondergebouwde zuignap met een flexibele maar robuuste zuigrand exact op een rubber baal of stukgoed als zakken te plaatsen, en om dan goed na te drukken voor de aanzuiging. Voor het heffen dalen en lossen is een extra beweegbare bedienstang geplaatst welke met de vingers van beide handen bediend kunnen worden.